Universitat d'Alacant

Universitat d'Alacant ES · VAL · EN

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb nosaltres

Contactar

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

Oferim els següents serveis de Transferència de Tecnologia perquè les empreses puguen augmentar la seua competitivitat
1. Diagnòstics tecnològics i d'innovació, detecció de necessitats empresarials

Si tens cap necessitat o cap problema, t'oferim la possibilitat de visitar la teua empresa i posar a la teua disposició solucions tecnològiques basant-nos en el coneixement i les capacitats dels nostres grups d'investigació.
Analitzem les necessitats i el potencial tecnològic de la teua empresa i t'oferim recomanacions per a millorar-ne la competitivitat.

2. Oferta tecnològica i línies d'investigació

T'oferim les capacitats i les tecnologies desenvolupades pels nostres grups d'investigació que millor s'adapten a les teues necessitats.
Posem a la teua disposició una cartera de més de 200 patents i l'experiència i els coneixements de 200 grups d'investigació, amb més de 1.500 línies d'investigació orientades als principals sectors industrials del nostre entorn que poden augmentar la teua competitivitat.

3. XARXA-PI+D+i. Informació sobre convocatòries d'R+D+I

T'assessorem de manera gratuïta sobre com accedir al finançament nacional i internacional per als projectes d'R+D+I de la teua empresa.

4. Cerca d'oportunitats internacionals H2020

Si estàs interessat a participar amb la Universitat d'Alacant en projectes internacionals d'R+D+I, et facilitem la integració en consorcis d'investigació internacional, H2020, EUREKA, etc..


5. Assessorament i gestió d'ajudes i subvencions a l'R+D+I

Si necessites finançament extern per a dur a terme els teus projectes en col·laboració amb els nostres grups d'investigació, t'oferim assessorament i gestió d'ajudes a l'R+D+I

6. Gestió de contractes

Et gestionem el contracte de col·laboració signat amb els nostres grups d'investigació.

7. Accés a la cartera de patents de la Universitat d'Alacant

T'oferim la possibilitat d'adquirir qualsevol de les nostres tecnologies protegides per a poder posicionar-te de manera competitiva en el mercat, assessorant-te en l'estratègia de transferència més adequada.

8. Transferència tecnològica transnacional

Difonem les teues ofertes i demandes tecnològiques en altres països per a facilitar la teua internacionalització per mitjà d'aliances tecnològiques i mercantils.

ETS UNA
EMPRESA?Mira en aquesta infografia
com et podem
ajudar.
 
Contacte

Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel.: 965 90 9959

Contacta amb nosaltres