necessites ajuda?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

E-mail: areaempresas@ua.es

Telèfon: 965 90 9959

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?
Oferim els següents serveis de Transferència de Tecnologia perquè les empreses puguen augmentar la seua competitivitat
1. Diagnòstics tecnològics i d'innovació, detecció de necessitats empresarials

Si tens cap necessitat o cap problema, t'oferim la possibilitat de visitar la teua empresa i posar a la teua disposició solucions tecnològiques basant-nos en el coneixement i les capacitats dels nostres grups d'investigació.
Analitzem les necessitats i el potencial tecnològic de la teua empresa i t'oferim recomanacions per a millorar-ne la competitivitat.

2. Oferta tecnològica i línies d'investigació

T'oferim les capacitats i les tecnologies desenvolupades pels nostres grups d'investigació que millor s'adapten a les teues necessitats.
Posem a la teua disposició una cartera de més de 200 patents i l'experiència i els coneixements de 200 grups d'investigació, amb més de 1.500 línies d'investigació orientades als principals sectors industrials del nostre entorn que poden augmentar la teua competitivitat.

3. XARXA-PI+D+i. Informació sobre convocatòries d'R+D+i

T'assessorem de manera gratuïta sobre com accedir al financçament nacional i internacional per als projectes d'R+D+i de la teua empresa.

4. Cerca d'oportunitats internacionals H2020

Si estàs interessat a participar amb la Universitat d'Alacant en projectes internacionals d'R+D+i, et facilitem la integració en consorcis d'investigació internacional, H2020, EUREKA, etc..


5. Assessorament i gestió d'ajudes i subvencions a l'R+D+i

Si necessites finançament extern per a dur a terme els teus projectes en col·laboració amb els nostres grups d'investigació, t'oferim assessorament i gestió d'ajudes a l'R+D+i

6. Gestió de contractes

Et gestionem el contracte de col·laboració signat amb els nostres grups d'investigació.

7. Accés a la cartera de patents de la Universitat d'Alacant

T'oferim la possibilitat d'adquirir qualsevol de les nostres tecnologiess protegides per a poder posicionar-te de manera competitiva en el mercat, assessorant-te en l'estratègia de transferència més adequada.

8. Transferència tecnològica transnacional

Difonem les teues ofertes i demandes tecnològiques en altres països per a facilitar la teua internacionalització per mitjà d'aliances tecnològiques i mercantils.

ETS UNA
EMPRESA?Mira en aquesta infografia
com et podem
ajudar.

Per a més informació: areaempresas@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464