Universitat d'Alacant

Universitat d'Alacant ES · VAL · EN

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb nosaltres

Contactar

QUÈ ÉS
L'OTRI?

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) proporciona a les empreses i altres organismes, de manera proactiva i eficient, informació, assessorament i gestió en l'àmbit de la investigació i la transferència de coneixement, amb la finalitat d'incrementar i optimitzar els recursos destinats a aquestes, augmentar la competitivitat de les empreses i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Oferim a les empreses solucions tecnològiques basant-nos en el coneixement i les capacitats dels nostres grups d'investigació
Treballem en les àrees següents:

  • Contractes i convenis d'R+D+i
  • Propietat industrial i intel·lectual
  • Relacions amb l'empresa i transferència de tecnologia
  • Creació d'empreses de base tecnològica

Així mateix, es detecta i es cataloga contínuament la tecnologia innovadora procedent dels projectes de recerca realitzats pel personal de la Universitat. L'objectiu d'aquesta catalogació és la cerca de resultats que puguen ser aplicables en el nostre entorn socioeconòmic. Per a això hi ha diferents rutes de transferència de tecnologia en funció de les característiques d'aquesta i les necessitats de les empreses, com per exemple el desenvolupament de projectes d'R+D, l'assessorament especialitzat o la llicència d'explotació de patents pròpies..

Relacions amb l'empresa i transferència de tecnologia

El principal objectiu d'aquesta àrea és posar en contacte les empreses amb els investigadors per a facilitar el desenvolupament de projectes d'R+D+i i cercar solucions tecnològiques a les possibles necessitats empresarials.

No trobes el que busques?
Consulta'ns, segur que et podem ajudar Vés a Contacte

 
Contacte

Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel.: 965 90 9959

Contacta amb nosaltres